Lasse O’Månssons stipendium

Lasse O’Månssons
Stipendium gick
Självklart inte
Till mig
Har nämnden missat
Att jag målar
Och ritar
Också???
Nä!
Som farsan sa:
”Du är ju inte
Ens känd!!!”
Jag kände på mig
Att Petra Jablonski
Inte förstår
Konst och poesi
Det gjorde jag
Redan från början
Enda skillnaden mellan
Petra Jablonski
Och sjuksköterskan
Connie här var att
Jablonski inte
Kastade på luren
Åt mig

Publicerad av Immanuel Karlsson

Har skrivit poesi till och från sen 1973. Har gått på Konsfacksskolan och Konsthögskolan Valand på 80-talet. Haft inalles fyra utställningar,. Senast 1996. Lite si och så med konstsmaken på landsorten där jag bor sen 17 år tillbaka. Tog upp mitt skrivande i september i år. Har skrivit bara för byrålådan innan. Då och då. Publicerar mig mest på www.poeter.se sedan 8 september då jag av halkade in där på ett bananskal. Målar tavlor och tecknar i kol, blyerts och vaxkrita. Tycker det är kul.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: