Astrologin har rätt

Astrologin har rätt

Jag har månen
I opposition
Med solen i
Mitt horoskop
Och solen dessutom
I offerhusét

Jag tror
På astrologin
I viss utsträckning

Om jag tror
På Gud
Måste jag ju dessutom
Tro på astrologin

Den behöver inte
Ha fel precis
Bara för att
Paulus sagt det

Det finns
Nog sanning
I allt möjligt
Hokus-Pokus

Det kan jag
Slå mig i backen på

Fri vers av Immanuel Hägglund VIP
Läst 161 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2016-06-29 17:22
 

 

Bookmark and Share

> Nästa text
< FöregåendeImmanuel Hägglund
Immanuel Hägglund VIP

Redigera texten

 

Publicerad av Immanuel Karlsson

Har skrivit poesi till och från sen 1973. Har gått på Konsfacksskolan och Konsthögskolan Valand på 80-talet. Haft inalles fyra utställningar,. Senast 1996. Lite si och så med konstsmaken på landsorten där jag bor sen 17 år tillbaka. Tog upp mitt skrivande i september i år. Har skrivit bara för byrålådan innan. Då och då. Publicerar mig mest på www.poeter.se sedan 8 september då jag av halkade in där på ett bananskal. Målar tavlor och tecknar i kol, blyerts och vaxkrita. Tycker det är kul.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: