Vid Dalälven

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

 

Vid Dalälven

Bodde vid
Dalälven några
månader
Gick mig
ned till
älvens
strand
en gång
med franska
jag fått
av morsan
Franska
som smakade
illa
Änderna’
tittade
som
änder
tittar
Vaggade
omkring
Jag gick
tillbaka
uppför trappen
tillbaka
till
lägenheten
där jag
hade brunråttor
som ohyra
Morsan kallade
lägenheten
för slum

Fri vers av Immanuel Hägglund VIP
Läst 195 gånger
Publicerad 2013-06-29 13:56

Bookmark and Share

> Nästa text
< Föregående

Immanuel Hägglund
Immanuel Hägglund VIP

Redigera texten

 

Publicerad av Immanuel Karlsson

Har skrivit poesi till och från sen 1973. Har gått på Konsfacksskolan och Konsthögskolan Valand på 80-talet. Haft inalles fyra utställningar,. Senast 1996. Lite si och så med konstsmaken på landsorten där jag bor sen 17 år tillbaka. Tog upp mitt skrivande i september i år. Har skrivit bara för byrålådan innan. Då och då. Publicerar mig mest på www.poeter.se sedan 8 september då jag av halkade in där på ett bananskal. Målar tavlor och tecknar i kol, blyerts och vaxkrita. Tycker det är kul.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: