It takes two to tango

IMG_1250

Tango

”It takes two
to tango”
sa den ena
servitrisen
till den andra
Porrvideobutiken
öppnade
senare än jag
trodde
eftersom
det var lördag
Jag drack
mitt kaffe
och skämdes
eftersom jag
fattade
insinuationen
Jag ska
bort en
dag
Tillbaka till
Stockholm
Det här var för
tretton
år sen
Alla porrvideobutiker
har lagt ner
Det finns
annat att göra
i nuvarande
läge

Fri vers av Immanuel Hägglund VIP
Läst 192 gånger
Publicerad 2013-06-29 13:02

Bookmark and Share

> Nästa text
< Föregående

Immanuel Hägglund
Immanuel Hägglund VIP

Redigera texten

 

Publicerad av Immanuel Karlsson

Har skrivit poesi till och från sen 1973. Har gått på Konsfacksskolan och Konsthögskolan Valand på 80-talet. Haft inalles fyra utställningar,. Senast 1996. Lite si och så med konstsmaken på landsorten där jag bor sen 17 år tillbaka. Tog upp mitt skrivande i september i år. Har skrivit bara för byrålådan innan. Då och då. Publicerar mig mest på www.poeter.se sedan 8 september då jag av halkade in där på ett bananskal. Målar tavlor och tecknar i kol, blyerts och vaxkrita. Tycker det är kul.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: