Sympati

IMG_0139

Sympati

Jag hade
rätten att
plocka
blommor åt
den jag
älskade
Men jag
kände
inte för
det
Jag kommer
ihåg hur
hon och
jag en
förmidddag satt
på ett utecafé
och diskuterade
Och hon
sa hon
hade sympati
med en
tjej som
drivit med
mig några
år tidigare
En tjej jag
hade älskat
och vräkt
över
presenter
utan att
få annat
än skit
tillbaka

Fri vers (Modernistisk dikt) av Immanuel Hägglund VIP
Läst 105 gånger
Publicerad 2014-08-13 06:39

Bookmark and Share

> Nästa text
< Föregående

Immanuel Hägglund
Immanuel Hägglund VIP

Redigera texten

 

Publicerad av Immanuel Karlsson

Har skrivit poesi till och från sen 1973. Har gått på Konsfacksskolan och Konsthögskolan Valand på 80-talet. Haft inalles fyra utställningar,. Senast 1996. Lite si och så med konstsmaken på landsorten där jag bor sen 17 år tillbaka. Tog upp mitt skrivande i september i år. Har skrivit bara för byrålådan innan. Då och då. Publicerar mig mest på www.poeter.se sedan 8 september då jag av halkade in där på ett bananskal. Målar tavlor och tecknar i kol, blyerts och vaxkrita. Tycker det är kul.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: