HALOPERIDOL

Skannad 1015

Haloperidol

Undrar på
och grubblar
hur det
här ska
lösas
Haloperidol
betyder
”Salt omkring
knepet”
Jag var
nog
mera kreativ
då jag
hade
Trilafon
som betyder
”Stänger
in ljudet”
Hur ska
det
gå med
verkligheten?
En värld
där det
outsägliga
regerar och
parodierar mig
Lever ut
satir på
mitt liv
och leverne
in i
varenda
pinsam detalj
Jag önskar
jag visste
hur det ska gå
Hade en
spågumma
att ta till

Fri vers (Fri form) av Immanuel Hägglund VIP
Läst 102 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2014-03-31 04:25

Bookmark and Share

> Nästa text
< Föregående

Publicerad av Immanuel Karlsson

Har skrivit poesi till och från sen 1973. Har gått på Konsfacksskolan och Konsthögskolan Valand på 80-talet. Haft inalles fyra utställningar,. Senast 1996. Lite si och så med konstsmaken på landsorten där jag bor sen 17 år tillbaka. Tog upp mitt skrivande i september i år. Har skrivit bara för byrålådan innan. Då och då. Publicerar mig mest på www.poeter.se sedan 8 september då jag av halkade in där på ett bananskal. Målar tavlor och tecknar i kol, blyerts och vaxkrita. Tycker det är kul.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: