En tråkig kväll

CE3EBEE1-3F5F-4E28-BC07-DFB45294EF1B_1_105_c

En tråkig kväll

Det blir
en tråkig
kväll ikväll

Jag vill
nog hellre
bo för
mig själv
med grannar
bättre än
de jag
haft och har

Den nya
världsordningen
klämmer
in en fot
genom dörröppningen
imorgon bitti
kanske

Då får
jag chansen
att vara
som jag kan
som då
jag kan
som bäst

På fullt allvar
håller
jag tummarna
för det

Fri vers (Fri form) av Immanuel Hägglund VIP
Läst 110 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2013-12-31 14:34

Bookmark and Share

Publicerad av Immanuel Karlsson

Har skrivit poesi till och från sen 1973. Har gått på Konsfacksskolan och Konsthögskolan Valand på 80-talet. Haft inalles fyra utställningar,. Senast 1996. Lite si och så med konstsmaken på landsorten där jag bor sen 17 år tillbaka. Tog upp mitt skrivande i september i år. Har skrivit bara för byrålådan innan. Då och då. Publicerar mig mest på www.poeter.se sedan 8 september då jag av halkade in där på ett bananskal. Målar tavlor och tecknar i kol, blyerts och vaxkrita. Tycker det är kul.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

<span>%d</span> bloggare gillar detta: