Ny klocka

1642007

Ny klocka

Jag älskar ögonblicket
när allt förvandlas
från skit till bra
Jag älskar ögonblicket
när jag blir befriad
från den här skitvärlden
en gång för alla
Trots allt
går det tills vidare an
Jag köpte en ny
klocka igår
Det är en digitalklocka
som visar att tiden
snart är inne
för det

Fri vers (Fri form) av Immanuel Hägglund VIP
Läst 122 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2012-09-13 03:22

Bookmark and Share

Publicerad av Immanuel Karlsson

Har skrivit poesi till och från sen 1973. Har gått på Konsfacksskolan och Konsthögskolan Valand på 80-talet. Haft inalles fyra utställningar,. Senast 1996. Lite si och så med konstsmaken på landsorten där jag bor sen 17 år tillbaka. Tog upp mitt skrivande i september i år. Har skrivit bara för byrålådan innan. Då och då. Publicerar mig mest på www.poeter.se sedan 8 september då jag av halkade in där på ett bananskal. Målar tavlor och tecknar i kol, blyerts och vaxkrita. Tycker det är kul.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: