TAR DU DIG TON? SA CARINA FRÄCKT

IMG_0378 (2)

Tar du dig ton?

Carina var
ett av de värre
plågorisen.
Sju olyckor
på en gång.
Hon var en
sprucken spegel
på min vägg.
Jag tycker
hon var oerhörd
då hon klagade
till mig
på Sonja
sen Sonja
skällt ut henne
då Carina sagt
”Tar du dig ton”
till mig.

Fri vers av Immanuel Hägglund VIP
Läst 153 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2013-07-30 05:37
 

 

Bookmark and Share

> Nästa text
< FöregåendeImmanuel Hägglund
Immanuel Hägglund VIP

Redigera texten

 

Publicerad av Immanuel Karlsson

Har skrivit poesi till och från sen 1973. Har gått på Konsfacksskolan och Konsthögskolan Valand på 80-talet. Haft inalles fyra utställningar,. Senast 1996. Lite si och så med konstsmaken på landsorten där jag bor sen 17 år tillbaka. Tog upp mitt skrivande i september i år. Har skrivit bara för byrålådan innan. Då och då. Publicerar mig mest på www.poeter.se sedan 8 september då jag av halkade in där på ett bananskal. Målar tavlor och tecknar i kol, blyerts och vaxkrita. Tycker det är kul.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: