hat mot mig

bamse

hat mot mig

döda mig går inte
slå mig sönder
och samman går inte
tortera mig går inte
därför håller man
på och tar grejer
av mig och saboterar
och förstör
jag minns då håkan
‘först sparkade sönder
min bag med knäckebröd
som jag nyss fått
från Wasabröds fabrik
och sedan sparkade
mig på pungen
han skulle föreställa
min bäste vän
vad ska då folk
inte ta sig till med
som inte känner mig
känner för mig
men som hatar mig ändå

Fri vers (Modernistisk dikt) av Immanuel Hägglund VIP
Läst 182 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2013-09-12 00:11

Bookmark and Share

ej medlem längre
Det är ingen som hatar dig…livet är konstigt och förvirrande, men hat är ett starkt ord som används allt för ofta och felaktigt. Vänner kan göra konstiga saker…alla kan göra konstiga saker. Vänd dina tankar så blir det bra! /Daniel
2013-09-12
Radera
> Nästa text
< Föregående

Immanuel Hägglund
Immanuel Hägglund VIP

Redigera texten

 

Publicerad av Immanuel Karlsson

Har skrivit poesi till och från sen 1973. Har gått på Konsfacksskolan och Konsthögskolan Valand på 80-talet. Haft inalles fyra utställningar,. Senast 1996. Lite si och så med konstsmaken på landsorten där jag bor sen 17 år tillbaka. Tog upp mitt skrivande i september i år. Har skrivit bara för byrålådan innan. Då och då. Publicerar mig mest på www.poeter.se sedan 8 september då jag av halkade in där på ett bananskal. Målar tavlor och tecknar i kol, blyerts och vaxkrita. Tycker det är kul.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: