VARTHÄN

IMG_0545

Varthän

Vart ska
det
här ta vägen
och hur
ska det utveckla sig nu
då båda parter
vet att jag vet
och bara låter
bli protestera
för att jag vet
att¨de finns på
landstinget med
de som konspirerar?
Ner i ett
svart hål
där Jesus som jag
blir tänder en låga
som jag låter brinna
som en
jättelik marschall
i all evighet

Fri vers av Immanuel Hägglund VIP
Läst 123 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2013-08-25 12:23

Bookmark and Share

Publicerad av Immanuel Karlsson

Har skrivit poesi till och från sen 1973. Har gått på Konsfacksskolan och Konsthögskolan Valand på 80-talet. Haft inalles fyra utställningar,. Senast 1996. Lite si och så med konstsmaken på landsorten där jag bor sen 17 år tillbaka. Tog upp mitt skrivande i september i år. Har skrivit bara för byrålådan innan. Då och då. Publicerar mig mest på www.poeter.se sedan 8 september då jag av halkade in där på ett bananskal. Målar tavlor och tecknar i kol, blyerts och vaxkrita. Tycker det är kul.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: