TROT

Skannad 110

Trav

Lördag.
Trav.
Jag har
inga förhoppningar
kunna vinna.
Trodde i min
enfald det
skulle gå vinna
på Helig Ande
Men jag hittar
ju inte ens
brillorna om
jag inte letar
ordentligt först.
Över vartenda
tänkbart ställe
i lägenheten
letar jag
om de inte
finns där jag tror.
Himmelriket
på en gång.
Snarare blir det nog det
istället för
vinst
på ett
tvåkronorssystem.

Fri vers av Immanuel Hägglund VIP
Läst 122 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2013-08-23 19:51

Bookmark and Share

Publicerad av Immanuel Karlsson

Har skrivit poesi till och från sen 1973. Har gått på Konsfacksskolan och Konsthögskolan Valand på 80-talet. Haft inalles fyra utställningar,. Senast 1996. Lite si och så med konstsmaken på landsorten där jag bor sen 17 år tillbaka. Tog upp mitt skrivande i september i år. Har skrivit bara för byrålådan innan. Då och då. Publicerar mig mest på www.poeter.se sedan 8 september då jag av halkade in där på ett bananskal. Målar tavlor och tecknar i kol, blyerts och vaxkrita. Tycker det är kul.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

<span>%d</span> bloggare gillar detta: