KUNSKAPENS TRÄD

IMG_1318

Kunskapens träd

Över till
min hälsa
som inte är
den bästa i
och med
sockersjukan
Över till
‘bröd som
är pest och
kolera för en
diabetiker
som mig

Låt mig
skita i brödet
och äta ett
äpple istället

Ett smakligt
äpple

Frukten från
kunskapens träd
har jag bitit i
så det räcker.

Jag vet
nog.

Fri vers av Immanuel Hägglund VIP
Läst 263 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2013-08-26 12:19

Publicerad av Immanuel Karlsson

Har skrivit poesi till och från sen 1973. Har gått på Konsfacksskolan och Konsthögskolan Valand på 80-talet. Haft inalles fyra utställningar,. Senast 1996. Lite si och så med konstsmaken på landsorten där jag bor sen 17 år tillbaka. Tog upp mitt skrivande i september i år. Har skrivit bara för byrålådan innan. Då och då. Publicerar mig mest på www.poeter.se sedan 8 september då jag av halkade in där på ett bananskal. Målar tavlor och tecknar i kol, blyerts och vaxkrita. Tycker det är kul.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: