EN RÖV

lanbda med hund

 

En röv

Jag vet
inte vad
jag vill
riktigt
Om jag
visste vore
det likadant
Jag har klart
för mig
ändå att
det inte
är som
jag minns
att det
har varit
Historien
är manipulerad
Jag lever
i en
sämre värld
än jag
nånsin
levat i
Fantomer i mitt
sinne rör
det sig
inte om
En elak gud
i mitt universum
har vart framme
och gjort världen
som till en röv

Fri vers (Fri form) av Immanuel Hägglund VIP
Läst 69 gånger
Publicerad 2014-07-31 05:04

Bookmark and Share

> Nästa text
< Föregående

Immanuel Hägglund
Immanuel Hägglund VIP

Redigera texten

 

Publicerad av Immanuel Karlsson

Har skrivit poesi till och från sen 1973. Har gått på Konsfacksskolan och Konsthögskolan Valand på 80-talet. Haft inalles fyra utställningar,. Senast 1996. Lite si och så med konstsmaken på landsorten där jag bor sen 17 år tillbaka. Tog upp mitt skrivande i september i år. Har skrivit bara för byrålådan innan. Då och då. Publicerar mig mest på www.poeter.se sedan 8 september då jag av halkade in där på ett bananskal. Målar tavlor och tecknar i kol, blyerts och vaxkrita. Tycker det är kul.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: