SÖMN I DAGSLJUS

Skannad 226

 

Sömn i dagsljus

Jag försöker
somna in
mitt i dagsljuset
nära midsommar
Det är mycket
ljust och
jag har
ingen rullgardin
Sömntabletterna tror
jag inte
ett dugg på
Somnar jag
så är det bra
Om jag
får ligga vaken
spelar det
inte så
stor roll
Det finns
ingen rättvisa
i den här
världen
Det är
folk som
är som om
de vore nazister
för judar
i koncentrationsläger
dessa psykiatriker
med sina
värdelösa
onödiga piller
Och allt jag
vet är
värdelöst vetande
i långa loppet

 

Publicerad av Immanuel Karlsson

Har skrivit poesi till och från sen 1973. Har gått på Konsfacksskolan och Konsthögskolan Valand på 80-talet. Haft inalles fyra utställningar,. Senast 1996. Lite si och så med konstsmaken på landsorten där jag bor sen 17 år tillbaka. Tog upp mitt skrivande i september i år. Har skrivit bara för byrålådan innan. Då och då. Publicerar mig mest på www.poeter.se sedan 8 september då jag av halkade in där på ett bananskal. Målar tavlor och tecknar i kol, blyerts och vaxkrita. Tycker det är kul.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: