HARDCORE

Skannad 244

Go och gullig

Jag har
Inte förstått
Vad det
Hela
Går ut på
Men nu
Börjar
Jag få
Två och två
Att funka
Någorlunda

Egentligen kan
Logiken
Dra
Åt helvete
Eftersom
Den är
En dum
Idiotisk myt

En go och gullig
Brud i mitt knä
Och min dröm
Börjar få
Form och gestalt

När blir det så?

Fri vers (Modernistisk dikt) av Immanuel Hägglund VIP
Läst 133 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2014-02-28 06:59

Bookmark and Share

> Nästa text
< Föregående

Immanuel Hägglund
Immanuel Hägglund VIP

Redigera texten

 

Publicerad av Immanuel Karlsson

Har skrivit poesi till och från sen 1973. Har gått på Konsfacksskolan och Konsthögskolan Valand på 80-talet. Haft inalles fyra utställningar,. Senast 1996. Lite si och så med konstsmaken på landsorten där jag bor sen 17 år tillbaka. Tog upp mitt skrivande i september i år. Har skrivit bara för byrålådan innan. Då och då. Publicerar mig mest på www.poeter.se sedan 8 september då jag av halkade in där på ett bananskal. Målar tavlor och tecknar i kol, blyerts och vaxkrita. Tycker det är kul.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: