Grundlurad

Skannad 120

Grundlurad

Jag måste säga
Att jag för länge sen kunnat
Styra in mitt liv
I en annan
Roligare riktning
Bara jag nu inte
Hade blivit lurad

Så grymt
Så taskigt
Så enormt lurad
Att jag måste
Vara ett unikum

En person som det går
En på tio miljarder av

Och jag tar mig
För halsen
Och ler ett
Bittert leende

Glad att
Huvudet ändå
Sitter kvar

Fri vers av Immanuel Hägglund VIP
Läst 188 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2016-04-23 13:51

Bookmark and Share

> Nästa text
< Föregående

Immanuel Hägglund
Immanuel Hägglund VIP

Redigera texten

 

Publicerad av Immanuel Karlsson

Har skrivit poesi till och från sen 1973. Har gått på Konsfacksskolan och Konsthögskolan Valand på 80-talet. Haft inalles fyra utställningar,. Senast 1996. Lite si och så med konstsmaken på landsorten där jag bor sen 17 år tillbaka. Tog upp mitt skrivande i september i år. Har skrivit bara för byrålådan innan. Då och då. Publicerar mig mest på www.poeter.se sedan 8 september då jag av halkade in där på ett bananskal. Målar tavlor och tecknar i kol, blyerts och vaxkrita. Tycker det är kul.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: