BÖG & VÅLDTÄKTSMAN

kina

Bög och våldtäktsman

Jag reser mig
ur sängen
för att
gå och pissa
Men se den
gubben
gick inte
Jag ligger kvar
Jag får
en idiot
bakom mig
En bög
och våldtäktsman
på samma gång
är det
som pressar
sin kropp
mot min rygg

Fri vers (Modernistisk dikt) av Immanuel Hägglund VIP
Läst 129 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2014-06-29 03:12

Bookmark and Share

Publicerad av Immanuel Karlsson

Har skrivit poesi till och från sen 1973. Har gått på Konsfacksskolan och Konsthögskolan Valand på 80-talet. Haft inalles fyra utställningar,. Senast 1996. Lite si och så med konstsmaken på landsorten där jag bor sen 17 år tillbaka. Tog upp mitt skrivande i september i år. Har skrivit bara för byrålådan innan. Då och då. Publicerar mig mest på www.poeter.se sedan 8 september då jag av halkade in där på ett bananskal. Målar tavlor och tecknar i kol, blyerts och vaxkrita. Tycker det är kul.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: