SÄKRINGARNA

2151275 (2)

Säkringarna

Jag är verkligen
imponerad av dem
som förföljer mig
då det gäller
åtminstone eluttaget
här i vardagsrummet.

Elektrikern hittade
sannerligen inget fel.

Hur han än pluggade
in sladdarna vägrade
en säkring gå.

Men när jag sen
pluggade in efter
att ha varit iväg
på pizzerian gick
det fan en säkring.

Jag måste stå på
en stol för att nå
säkringarna och
sätta igång
strömmen igen.

De kanske vill
jag ska ramla
och bryta
nacken.

Fri vers av Immanuel Hägglund VIP
Läst 172 gånger
Publicerad 2013-08-15 05:00

Bookmark and Share

Publicerad av Immanuel Karlsson

Har skrivit poesi till och från sen 1973. Har gått på Konsfacksskolan och Konsthögskolan Valand på 80-talet. Haft inalles fyra utställningar,. Senast 1996. Lite si och så med konstsmaken på landsorten där jag bor sen 17 år tillbaka. Tog upp mitt skrivande i september i år. Har skrivit bara för byrålådan innan. Då och då. Publicerar mig mest på www.poeter.se sedan 8 september då jag av halkade in där på ett bananskal. Målar tavlor och tecknar i kol, blyerts och vaxkrita. Tycker det är kul.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: