ROSEMARY´S BABY

IMG_0629 2

Rosemary´s baby

Jag hoppas på en
bättre tillvaro
En bättre värld
Kan inte säga
jag tror på
Guds existens
fastän jag sett
Gud med mina
blotta ögon
Kanske går det
för mig som för
tjejen i
”Rosemary´s Baby”
Ett helvete
så gott som
utan anledning
då slutet kommit

Fri vers (Fri form) av Immanuel Hägglund VIP
Läst 125 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2012-11-26 06:33

Bookmark and Share

C/O Vemod VIP
hur gick det för henne, jag minns bara att hon skulle föda djävilens barn…men vad hände sen?
2012-11-26
Radera

Publicerad av Immanuel Karlsson

Har skrivit poesi till och från sen 1973. Har gått på Konsfacksskolan och Konsthögskolan Valand på 80-talet. Haft inalles fyra utställningar,. Senast 1996. Lite si och så med konstsmaken på landsorten där jag bor sen 17 år tillbaka. Tog upp mitt skrivande i september i år. Har skrivit bara för byrålådan innan. Då och då. Publicerar mig mest på www.poeter.se sedan 8 september då jag av halkade in där på ett bananskal. Målar tavlor och tecknar i kol, blyerts och vaxkrita. Tycker det är kul.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: