Julstjärnan

IMG_1255

Julstjärnan

Många menar att döden drabbar
varje människa
som inte längre har
någonting mer att leva för
Människor som redan gett upp
och slutat hoppas på
morgondagens sol
Den som brukar lysa
oerhört mycket
hoppfullare, starkare
än julstjärnan
i mitt fönster
en decemberkväll
Jag önskar att jag
hade evigt liv
och det livet kunde
börja nån gång
I så fall skulle jag flyga
som en ängel
för att möta dig
som kanske finns till
i evigheten för min skull

Fri vers (Fri form) av Immanuel Hägglund VIP
Läst 150 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2012-10-12 23:35

Bookmark and Share

C/O Vemod VIP
”Jag önskar att jag hade evigt liv och det livet kunde börja nån gång” en mening jag fastnade för. Du satte huvudet på spiken här, för att det är väl så det är, vi sitter och väntar på att allt ska börja, snart, sedan…..
2012-10-14
Radera
jamming223
Väldigt vacker och välskriven text 🙂
2012-10-13
Radera
ej medlem längre
Vacker önskan, längtan
2012-10-13
Radera
> Nästa text
< Föregående

Immanuel Hägglund
Immanuel Hägglund VIP

Redigera texten

 

Publicerad av Immanuel Karlsson

Har skrivit poesi till och från sen 1973. Har gått på Konsfacksskolan och Konsthögskolan Valand på 80-talet. Haft inalles fyra utställningar,. Senast 1996. Lite si och så med konstsmaken på landsorten där jag bor sen 17 år tillbaka. Tog upp mitt skrivande i september i år. Har skrivit bara för byrålådan innan. Då och då. Publicerar mig mest på www.poeter.se sedan 8 september då jag av halkade in där på ett bananskal. Målar tavlor och tecknar i kol, blyerts och vaxkrita. Tycker det är kul.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: