FÖRSOKRATIKERNA

IMG_0590

Försokratikerna

Jag läser
och begrundar
Jag förstår
inte hur
hon kan
finnas på
för sätt
Jag förstår
inte vad
hon
tror om
sig själv
Och vad trodde
hon egentligen
om verkligheten?
Hon försökte
läsa filosofi
Men kom
inte längre
än till
försokratikerna
Gott så!
Försokratikerna
ligger
nog närmast
sanningen
om henne
och mig

Fri vers (Fri form) av Immanuel Hägglund VIP
Läst 103 gånger
Publicerad 2014-08-13 06:56

Bookmark and Share

> Nästa text
< Föregående

Immanuel Hägglund
Immanuel Hägglund VIP

Publicerad av Immanuel Karlsson

Har skrivit poesi till och från sen 1973. Har gått på Konsfacksskolan och Konsthögskolan Valand på 80-talet. Haft inalles fyra utställningar,. Senast 1996. Lite si och så med konstsmaken på landsorten där jag bor sen 17 år tillbaka. Tog upp mitt skrivande i september i år. Har skrivit bara för byrålådan innan. Då och då. Publicerar mig mest på www.poeter.se sedan 8 september då jag av halkade in där på ett bananskal. Målar tavlor och tecknar i kol, blyerts och vaxkrita. Tycker det är kul.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: