Ond Ande

Skannad 305

Ond ande

Får jag
bara chänsen
går jag
bort till
det ställe
där jag
hör hemma.
Sätter mig ner
i en fåtölj
där och begrundar
vad jag
varit med
om i min
levnad.
Förbannar
inte så
mycket de som
lurat mig
och bestulit mig.
Förbannar mer
den ande
som jag har
som gjorde
det möjligt
för dessa
personer.
Satans
hantlangare.

Fri vers av Immanuel Hägglund VIP
Läst 141 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2013-07-21 09:40

Bookmark and Share

Chorin Raphael
Bra insikt att ansvaret ligger hos en själv. I själva verket är alla möten och erfarenheter med andra endast speglar, som tillåter en att göra erfarenheter och ”ta tempen” på sig själv. Så känner jag. Men det kan ju göra otroligt ont ibland, att utsätta sig för alla ”testen”…Jag tror dock, att de har en mening, även om vi inte förstår den direkt.
2013-07-21
Radera
> Nästa text
< Föregående

Publicerad av Immanuel Karlsson

Har skrivit poesi till och från sen 1973. Har gått på Konsfacksskolan och Konsthögskolan Valand på 80-talet. Haft inalles fyra utställningar,. Senast 1996. Lite si och så med konstsmaken på landsorten där jag bor sen 17 år tillbaka. Tog upp mitt skrivande i september i år. Har skrivit bara för byrålådan innan. Då och då. Publicerar mig mest på www.poeter.se sedan 8 september då jag av halkade in där på ett bananskal. Målar tavlor och tecknar i kol, blyerts och vaxkrita. Tycker det är kul.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: