ETT ÖGA

Skannad 17

ett öga

ett öga som tittar på mig
med solsken
ett öga som tittar
på mig utan ondska
ett öga
med värme
ett öga
som stannar
med mig

Fri vers (Fri form) av Immanuel Hägglund VIP
Läst 133 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2013-09-27 09:14

Bookmark and Share

Christer Foghagen VIP
Väldigt fin! Ger många tolkningsmöjligheter, det gillar jag.
2013-09-27
Radera
Rozsi.kovacs

Vackert alla vackra ögon är riktade mot dig med kärlek i blick
2013-09-27
Radera

Publicerad av Immanuel Karlsson

Har skrivit poesi till och från sen 1973. Har gått på Konsfacksskolan och Konsthögskolan Valand på 80-talet. Haft inalles fyra utställningar,. Senast 1996. Lite si och så med konstsmaken på landsorten där jag bor sen 17 år tillbaka. Tog upp mitt skrivande i september i år. Har skrivit bara för byrålådan innan. Då och då. Publicerar mig mest på www.poeter.se sedan 8 september då jag av halkade in där på ett bananskal. Målar tavlor och tecknar i kol, blyerts och vaxkrita. Tycker det är kul.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: