Lena har psykiska besvär

Skannad 851

Lena kunde
ju ha sagt
ï telefon
varför hon
har spridit ut att
jag förföljde henne
på 80-talet
Det är ju
inte sant!¨
Hon förklarade
sig inte
utan la på
Jag ringde
igen &
hon la på
De enda jag
trackade
på 80-talet
var Maria
& Marie
Bägge för
att jag
var kär i dem
Maria per brev
Marie per telefon
& per brev
Lena är inte
lite korkad
som tror
att paranoia
är detsamma
som att
vara psykopat

 

Publicerad av Immanuel Karlsson

Har skrivit poesi till och från sen 1973. Har gått på Konsfacksskolan och Konsthögskolan Valand på 80-talet. Haft inalles fyra utställningar,. Senast 1996. Lite si och så med konstsmaken på landsorten där jag bor sen 17 år tillbaka. Tog upp mitt skrivande i september i år. Har skrivit bara för byrålådan innan. Då och då. Publicerar mig mest på www.poeter.se sedan 8 september då jag av halkade in där på ett bananskal. Målar tavlor och tecknar i kol, blyerts och vaxkrita. Tycker det är kul.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: