Jag är ledsen och arg

iot

Fröken hade mig

att sitta kvar

bara för att

jag visslade

‘Jag skvallrade

hemma den gången

Nu är jag ledsen

eftersom nån

sabbar

medan jag skriver

ner detta poem

Förstår han inte

att jag ger upp isf

om det går för långt?

Alltnog borde jag nog

ha skvallrat hemma

varje gång hennes  son

Håkan frös ute mig

I synnerhet

då Håkan erkände

att hans morsa

Fru Svalling

hittat på öknamnet

Alice Arbetaren

på mig!!

 

 

 

 

 

Publicerad av Immanuel Karlsson

Har skrivit poesi till och från sen 1973. Har gått på Konsfacksskolan och Konsthögskolan Valand på 80-talet. Haft inalles fyra utställningar,. Senast 1996. Lite si och så med konstsmaken på landsorten där jag bor sen 17 år tillbaka. Tog upp mitt skrivande i september i år. Har skrivit bara för byrålådan innan. Då och då. Publicerar mig mest på www.poeter.se sedan 8 september då jag av halkade in där på ett bananskal. Målar tavlor och tecknar i kol, blyerts och vaxkrita. Tycker det är kul.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: