Irene

Skannad 105

Irene diggade mina

läppar

Jag diggade henne

Hon hade

varit ihop

med en känd

rockmusiker

från Smestan

Jag var nybörjare

i sex

Hon skrattade

åt mig då jag

slickade henne

Vi kom överens

om att jag

skulle komma

till Smestan

och ha Hennaparty

med henne

Men eftersom

Landa redan

hunnit före

mig med henna

tordes jag

inte åka

”Hur göra

med skivorna?”

skrev hon

med ett brev

och ett  kort på mig

i sänga

Publicerad av Immanuel Karlsson

Har skrivit poesi till och från sen 1973. Har gått på Konsfacksskolan och Konsthögskolan Valand på 80-talet. Haft inalles fyra utställningar,. Senast 1996. Lite si och så med konstsmaken på landsorten där jag bor sen 17 år tillbaka. Tog upp mitt skrivande i september i år. Har skrivit bara för byrålådan innan. Då och då. Publicerar mig mest på www.poeter.se sedan 8 september då jag av halkade in där på ett bananskal. Målar tavlor och tecknar i kol, blyerts och vaxkrita. Tycker det är kul.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: