INSE SAKER JÄVLA HÄXOR!!!

Skannad 228

Mitt fucking öde

Detta vart
mitt fucking
öde alltså
Efter så
mycket
funderingar
och grubblerier
har jag fattar
att detta
bara är
en ödets nyck
En stentuff
guds vilja
Jag har
bara att
ta tag
i det som
är mitt och
göra det
bästa jag kan
av min situation
Inget annat
begär man
av mig
Även om
det ser
ut som
man nu
nyss stulit
den pennvässare
som jag
behöver
så väl
tror man
mitt skapande
är mig
till gagn
och nytta

Fri vers (Fri form) av Immanuel Hägglund VIP
Läst 129 gånger
Publicerad 2013-12-26 07:27

Bookmark and Share

> Nästa text

Publicerad av Immanuel Karlsson

Har skrivit poesi till och från sen 1973. Har gått på Konsfacksskolan och Konsthögskolan Valand på 80-talet. Haft inalles fyra utställningar,. Senast 1996. Lite si och så med konstsmaken på landsorten där jag bor sen 17 år tillbaka. Tog upp mitt skrivande i september i år. Har skrivit bara för byrålådan innan. Då och då. Publicerar mig mest på www.poeter.se sedan 8 september då jag av halkade in där på ett bananskal. Målar tavlor och tecknar i kol, blyerts och vaxkrita. Tycker det är kul.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: