FAVORIT FRÅN DEC 2013

bög

Jag ser tiden an

Om jag
väntar
och ser
tiden an
får jag
mycket
på vägen
som inte
ska vara med
Det är
många orsaker
att försöka
locka fram
sanningen
med smicker
och löften
om bättring
Jag minns
då fienden
lade ut
pikar att
man fanns
Jag minns
hur man
tutade på mig
i en vit bil
först på
Hisingen
sen
i Fagersta

Fri vers (Fri form) av Immanuel Hägglund VIP
Läst 124 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2013-12-25 21:24

Bookmark and Share

Anita Westin
Först Hisingen sen Fagersta. Jag gillar exaktheten.
2013-12-26
Radera

Publicerad av Immanuel Karlsson

Har skrivit poesi till och från sen 1973. Har gått på Konsfacksskolan och Konsthögskolan Valand på 80-talet. Haft inalles fyra utställningar,. Senast 1996. Lite si och så med konstsmaken på landsorten där jag bor sen 17 år tillbaka. Tog upp mitt skrivande i september i år. Har skrivit bara för byrålådan innan. Då och då. Publicerar mig mest på www.poeter.se sedan 8 september då jag av halkade in där på ett bananskal. Målar tavlor och tecknar i kol, blyerts och vaxkrita. Tycker det är kul.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: