Turken

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

1997 pratade jag

Förfärligt dålig engelska

 

Jag diskuterade

Med en chilenare’

Kanske en turk

 

Han sa

Att han’

Var från

México

 

Men det

tror jag

Inte på

 

Han sa att

Han studerade

Video i London

 

Han sa att’

Hans pappa

Jobbade

På ett magasin

 

Det trodde

Jag heller

Inte på

 

Han sa att han

Hyrde en bostad

I London

För 10 000 kronor

I månaden’

” Is that cheap”’

Sa han

Publicerad av Immanuel Karlsson

Har skrivit poesi till och från sen 1973. Har gått på Konsfacksskolan och Konsthögskolan Valand på 80-talet. Haft inalles fyra utställningar,. Senast 1996. Lite si och så med konstsmaken på landsorten där jag bor sen 17 år tillbaka. Tog upp mitt skrivande i september i år. Har skrivit bara för byrålådan innan. Då och då. Publicerar mig mest på www.poeter.se sedan 8 september då jag av halkade in där på ett bananskal. Målar tavlor och tecknar i kol, blyerts och vaxkrita. Tycker det är kul.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: