Helig tjej

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

En flicka i

Femtonårsåldern

Var lik Carin

Och Sussie

På scenen

På bara

Mig

Sure!

Jag log stort

Och hon log

Vackert

Och hon

Var inte

Ens kassörska

Som Carin

Ute på Folkets Hus

I Saltsjö Boo

Inte som

Sussie

på Jokerbutiken

I Västerås

En tärna

En helig ängel

’’This Is What

You Came For”

Handlar bara

Om henne

Och mig

Jag kom

Till psyket

För hennes

Leendes skull

Publicerad av Immanuel Karlsson

Har skrivit poesi till och från sen 1973. Har gått på Konsfacksskolan och Konsthögskolan Valand på 80-talet. Haft inalles fyra utställningar,. Senast 1996. Lite si och så med konstsmaken på landsorten där jag bor sen 17 år tillbaka. Tog upp mitt skrivande i september i år. Har skrivit bara för byrålådan innan. Då och då. Publicerar mig mest på www.poeter.se sedan 8 september då jag av halkade in där på ett bananskal. Målar tavlor och tecknar i kol, blyerts och vaxkrita. Tycker det är kul.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: