veronica

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

det var en häst

jag sett

på norska

tevekanalen

som skulle

tävla på

åby travbana

 

jag satt

på polisförhör

och kollade

dagens dubbels

startlista

snuten skrek:

”sluta med’det där

du befinner dig

i ett polisförhör”

 

jag kastade då

hastigt

tidningen

på golvet

 

sen då jag

kom hem

fick jag se

att jag

hade streckat

fel hästar

på kupongen

 

hade jag väl

fått spela

som jag tänkt

hade jag vunnit

500 spänn

Publicerad av Immanuel Karlsson

Har skrivit poesi till och från sen 1973. Har gått på Konsfacksskolan och Konsthögskolan Valand på 80-talet. Haft inalles fyra utställningar,. Senast 1996. Lite si och så med konstsmaken på landsorten där jag bor sen 17 år tillbaka. Tog upp mitt skrivande i september i år. Har skrivit bara för byrålådan innan. Då och då. Publicerar mig mest på www.poeter.se sedan 8 september då jag av halkade in där på ett bananskal. Målar tavlor och tecknar i kol, blyerts och vaxkrita. Tycker det är kul.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: