sten i skon

7494c28dda6c4bb6768ce312b7777925 (1)

 

 

Det som

Händer nu

Är att jag

Inte orkar

Somna

Håkan spelar

Hela tiden

80-talsmusik

Däruppe

Jag bestämde mig

För att då

Till slut

Gå hit

Till datorn

Och lägga

Ut dikter

Lägga ut

Musik

Lägga ut

Teckningar

Som jag själv

Har ritat

I veckan före

Denna veckan

Och nu

Är jag här

Njut dikterna

Njut bilderna

Njut musiken

Publicerad av Immanuel Karlsson

Har skrivit poesi till och från sen 1973. Har gått på Konsfacksskolan och Konsthögskolan Valand på 80-talet. Haft inalles fyra utställningar,. Senast 1996. Lite si och så med konstsmaken på landsorten där jag bor sen 17 år tillbaka. Tog upp mitt skrivande i september i år. Har skrivit bara för byrålådan innan. Då och då. Publicerar mig mest på www.poeter.se sedan 8 september då jag av halkade in där på ett bananskal. Målar tavlor och tecknar i kol, blyerts och vaxkrita. Tycker det är kul.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: