rysligt kul

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

 

rysligt kul

vore det

att få

vara med

om en miljonvinst

på onsdag

 

jag är skuldsatt

upp över mina öron

 

över hela

min kropp

 

mén hellre

än pengar

i veckan

som kommer

tar jag emot

Himmelriket

nu idag

 

jag behöver

mera nya tänder

en ny vital

kropp & ett ungt

gudomligt gulligt

konterfej

 

ge mig det

gud idag

 

 

det skulle

jag bliva

riktigt  glad åt

 

det vore

rysligt kul!

 

Publicerad av Immanuel Karlsson

Har skrivit poesi till och från sen 1973. Har gått på Konsfacksskolan och Konsthögskolan Valand på 80-talet. Haft inalles fyra utställningar,. Senast 1996. Lite si och så med konstsmaken på landsorten där jag bor sen 17 år tillbaka. Tog upp mitt skrivande i september i år. Har skrivit bara för byrålådan innan. Då och då. Publicerar mig mest på www.poeter.se sedan 8 september då jag av halkade in där på ett bananskal. Målar tavlor och tecknar i kol, blyerts och vaxkrita. Tycker det är kul.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: