Skönhet

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Tänk på
mig du
som sysslar
med ditt
och tycker
det är
viktigt
vara till
Jesus, vad
glad
jag skulle
bli
om du
kunde
säga
när det
som oroar
och plågar
dör ut
Så ta i
och
arbeta
så ta i
och
lyft
upp
min värld
som den
ska vara
om den
ska tjusa
just mig
Jag vill
bara ha
en skönhet
över allt
förnuft
på mig
själv
och på
min verklighet
Du vet nog
vad jag
syftar på

Publicerad av Immanuel Karlsson

Har skrivit poesi till och från sen 1973. Har gått på Konsfacksskolan och Konsthögskolan Valand på 80-talet. Haft inalles fyra utställningar,. Senast 1996. Lite si och så med konstsmaken på landsorten där jag bor sen 17 år tillbaka. Tog upp mitt skrivande i september i år. Har skrivit bara för byrålådan innan. Då och då. Publicerar mig mest på www.poeter.se sedan 8 september då jag av halkade in där på ett bananskal. Målar tavlor och tecknar i kol, blyerts och vaxkrita. Tycker det är kul.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: