Segerns sötma

skanna0044_3

Jag är gammal i gården

En gammal gårdvar

liknar jag mest

av allt

In till mig

kommer  ändå varulvar

vampyrer

allsköns skit till

skit-pack

Telefonen ringer jag

på till morsan

till personalen

Den är styrd

av banditer

som vill visa

sig

på styva linan

Jag ler åt

dem i mitt

rum’

eftersom det

är jag

och inte de som

får smaka

segerns sötma

till slut

Marshmallows till mig

Citroner

kalvsylta

torskrom

åt dem

Publicerad av Immanuel Karlsson

Har skrivit poesi till och från sen 1973. Har gått på Konsfacksskolan och Konsthögskolan Valand på 80-talet. Haft inalles fyra utställningar,. Senast 1996. Lite si och så med konstsmaken på landsorten där jag bor sen 17 år tillbaka. Tog upp mitt skrivande i september i år. Har skrivit bara för byrålådan innan. Då och då. Publicerar mig mest på www.poeter.se sedan 8 september då jag av halkade in där på ett bananskal. Målar tavlor och tecknar i kol, blyerts och vaxkrita. Tycker det är kul.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: