Monica skild

Han är nog från TexasJ

Jag slår vad om

Att han är från

Texas

 

Tom och Monica har skilt sig

Tom är fan snart

Sjuttio år

Har flyttat från Monica

Hem till Texas

Där han bygger ett hus

 

Jag oroar mig mest

Över Monica

Hur ska det gå

För en ensam 68-årig dam

I en villa i Olympia

 

Jag oroar mig att

Samme knarkare

Som härjade i villan

Där morbror Börje låg död

För snart 40 år sen

Dyker upp

 

Jag tror den rolige mannen

Också är från

Texas

Publicerad av Immanuel Karlsson

Har skrivit poesi till och från sen 1973. Har gått på Konsfacksskolan och Konsthögskolan Valand på 80-talet. Haft inalles fyra utställningar,. Senast 1996. Lite si och så med konstsmaken på landsorten där jag bor sen 17 år tillbaka. Tog upp mitt skrivande i september i år. Har skrivit bara för byrålådan innan. Då och då. Publicerar mig mest på www.poeter.se sedan 8 september då jag av halkade in där på ett bananskal. Målar tavlor och tecknar i kol, blyerts och vaxkrita. Tycker det är kul.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: